1X1 Vitaday Magnézium B6 filmtabletta 30 db

VTD19376
Raktáron beszállítónál
990 Ft

A magnézium szükséges a normál izomműködés fenntartásához, szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

1x1 Magnézium+B6-vitamin filmtablettában a magnézium szükséges a normál izomműködés fenntartásához.

A magnézium szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében. - a magnézium szükséges a normál izomműködés fenntartásához - a magnézium szerepet játszik az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében Magnéziumot és B6 vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta 

Adagolás: Napi 1 tabletta.

Összetevők: magnézium-oxid, hordozók (mikrokristályos cellulóz, talkum, hidroxipropil-metilcellulóz, polietilén-glikol), laktóz, csomósodást gátló (magnézium-sztearát), színezékek (titánium-dioxid, tartrazin, brillantkék FCF), piridoxin-hidroklorid.
Vitamintartalom tablettánként (345mg): 75mg magnézium, 0,5mg B6-vitamin (25%-a felnőtteknek ajánlott napi mennyiségnek).

Jelen termékünk étrend-kiegészítő, mely nem tekinthető gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést sem, hanem kiegészíti azokat.
Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, vagy terhes, esetleg szoptat, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat.

A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!
A fent meghatározott napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

 

Ezt értékeled: 1X1 Vitaday Magnézium B6 filmtabletta 30 db
Értékelés
Vélemény
Becenév
1X1 Vitaday
Az 1x1 Vitadayt az InnoPharm Gyógyszergyártó Kft. nevű magyar gyógyszeripari cég gyártja. A termékkínlatban vitamin- és ásványianyag-tartalmú gyógyszerek és étrend-kiegészítők találhatóak.
Szélesség:
0.5 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
0.04 g
Hossz:
9 cm
  • További információ
Szélesség:
0.5 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
40 g
Hossz:
9 cm