TaoTronics TT-AD004 ultrahangos aroma diffúzor, világosbarna

TAO196213
nincs raktáron
14 999 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

TaoTronics ultragangos, hangulatvilágítással rendelkező illóolaj párásító.

 • Részletes leírás
 • Értékelés
 • További információ
 • Márkáról

Tulajdonságok:
-
Víztartály: 400 ml
-Üzemidő: Akár 14 óra üzemidő
-Hangulatvilágítás: 7 szín
-Automatikus kikapcsolás alacson vízszint esetén
-Szín: homok

Termékleírás:

 • Aroma diffúzor, PP konstrukció a biztonságos használathoz.  
  A polipropilén szerkezet nem korrodál az illóolajjal érintkezve.

 • 400 ml kapacitású párásító több mint 14 órás időtartamra: Élvezze a 14 órányi tisztított levegőt a hatalmas víztartálynak köszönhetően, amely méretéből adódóan nagyobb kapacitást kínál, mint a legtöbb 300 ml-es méretű eszköz.

 • A beépített fedélen nyugtató LED-ek: nyugodt alvást biztosít, még szemvédő nélkül is, köszönhetően a beépített fedélnek, amely a kényelmesebb világítás érdekében szűri a fényt.

 • Időálló fa szemcsés kialakítás – Csodálja meg a finom részletességű faszerkezetet, amely akkor is ellazítja, ha csak rápillant.
  Csökkentse a feszültséget a 360 ° -os pulzáló színes LED-fények ritmusában.

 • Illatlámpa alacsony vízszint védelemmel: A beépített alacsony vízszint védelem kikapcsolja az olajpermetezőt, ha a vízszint alacsony, így extra nyugalmat biztosít.

Garancia: 24 hónap

Ezt értékeled: TaoTronics TT-AD004 ultrahangos aroma diffúzor, világosbarna
Értékelés
Vélemény
Becenév

A TaoTronics vezető fogyasztói elektronikai márka, amely világszerte működik. Szakterületük a fogyasztói és életmód-elektronika. Büszkék arra, hogy megértik, mire van szükség, és hogyan tudják kielégíteni a felhasználók igényeit.

A 2008 óta működő TaoTronics az erőteljes növekedés éveit élvezte a világszerte elégedett vásárlók millióinak köszönhetően. Az iparágvezető LED-es világítási megoldásoktól kezdve a nap, mint nap használt otthoni termékekig és az audio-eszközökig.

Célja, hogy jobbá tegye az életet. A felhasználókat helyezik középpontba, és olyan termékeket terveznek, amelyek figyelembe veszik az élet igényeit és segítik a legtöbbet kihozni mindennapokból.

A TaoTronics a legújabb technológiai innovációkat használja a termékek létrehozásához, amelyek javítják az élet minden területét. Reméljük, hogy innovatív termékeik hozzájárulhatnak a jobb és tudatosabb élethez.

Éljen "okosabban" a TaoTronics segítségével!

Szélesség:
16.2 cm
Magasság:
17 cm
Súly:
0.52 g
Hossz:
17 cm
 • További információ
Szélesség:
16.2 cm
Magasság:
17 cm
Súly:
520 g
Hossz:
17 cm