Ár
2 059 Ft
8 838 Ft
Márka
Kiszerelés
Otthoni gyorstesztek
Megjelenés
Szűrő
Rendezés

Otthoni gyorstesztek

Rendezés
Megjelenés
Vitamin Station Vese Rendellenesség gyorsteszt 1 dbVitamin Station Vese Rendellenesség gyorsteszt 1 dbA veserendellenesség-teszt lehetővé teszi a megemelkedett albumin szint kimutatását, így a veseproblémák korai észlelését. 2 060 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Emésztőrendszer gyorsteszt 1 dbVitamin Station Emésztőrendszer gyorsteszt 1 dbTesztelje emésztőrendszerét kényelmesen, otthonában. 3 040 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetCanestest 1 dbCanestest 1 dbAzért fejlesztettük ki az innovatív és megbízható otthoni tesztet, hogy gyorsan meg tudd határozni a hüvelyed pH-értékét, ami segíthet eldönteni milyen gyakori hüvelyi fertőzések közül melyikkel (bakteriálissal vagy hüvelygombával) állsz szemben. 3 270 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Allergia-Totál IgE gyorsteszt 1 dbVitamin Station Allergia-Totál IgE gyorsteszt 1 dbA teszt a vérben található IgE szintjét méri, ezáltal alkalmas az allergiás túlérzékenység kimutatására. 4 440 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Vashiány gyorsteszt 1 dbVitamin Station Vashiány gyorsteszt 1 dbA Vashiány teszt a ferritin (vas megkötésére szolgáló fehérje) kimutatására szolgáló immunológiai gyorsteszt, amely alkalmas a lehetséges vashiányos állapot kimutatására. 4 440 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Heliobacter Pylori gyorsteszt 1 dbVitamin Station Heliobacter Pylori gyorsteszt 1 dbAz immunrendszer a Helicobacter Pylori baktérium gyomor nyálkahártyán való jelenlétére egy antitestet termel. 5 620 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Lyme-Kór gyorsteszt 1 dbVitamin Station Lyme-Kór gyorsteszt 1 dbA Lyme-kór gyorsteszt az antitestek bizonyos csoportját már a fertőzés első 2-4 hetében érzékeli, ezáltal kimutathatja a baktérium jelenlétét. 5 620 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Prosztata-Psa gyorsteszt 1 dbVitamin Station Prosztata-Psa gyorsteszt 1 dbA normálisnál magasabb PSA szint prosztata megnagyobbodásra (hipertrófiára) utal. 5 620 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetVitamin Station Szifilisz gyorsteszt 1 dbVitamin Station Szifilisz gyorsteszt 1 dbÖnellenőrzésre szolgáló teszt a szifilisz fertőzés korai kimutatására egy csepp vérből. 5 620 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBiocard Lisztérzékenységi gyorstesztBiocard Lisztérzékenységi gyorstesztA Biocard Celiac Disease teszt hasznos segítséget ad a coeliakia felismerésében. 7 400 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetGluten detect urine teszt 1dbGluten detect urine teszt 1dbA Gluten Detect Urine egy praktikus, otthon is elvégezhető gyorsteszt azoknak a gluténérzékenyeknek, akik le szeretnék ellenőrizni, hogy van-e glutén a szervezetükben. 10 690 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet
Beauty Blog
További hírek
A nagy ajándék körkép! Megoldjuk helyetted!

Vészesen közelednek az ünnepek, és bizony erre hajlamosak vagyunk rástresszelni, főleg ha ajándékozásról van szó. A beauty.hu csapatával összefogtunk, és górcső alá vettük a nemeket, korosztályokat, anyukákat, apukákat, barátnőket, barátokat, hogy vajon milyen ajándék lenne a legideálisabb az adott illetőnek.

Amikor túlnő rajtad a fáradtság - 24 órás munkanapok csapdájában

Napjainkban a reggel 9-től délután 5-ig tartó munka már elavult – és mégsem. Senkinek sem kell bemutatnunk a technika által kínált könnyű hozzáférést a munkahelyi dolgainkhoz, ami megkönnyíti, hogy akár otthonról is dolgozhassunk. De, ami könnyebbség, az valahol meg is nehezíti az életünket. Bárhol és bármikor dolgozhatunk, annyira hogy a közelmúltban egy tanulmány szerint bebizonyosodott, hogy a több mint 39 munkaórából álló munkahét rossz hatással van egészségi állapotunkra és ez hosszútávon nem is fenntartható állapot.

Lom nélküli élet - tippek, hogy ne halmozz fel túl sok kacatot

Az életünk egy bizonyos pontján a legtöbbünket utolérnek a lom-gondok. Elfoglalt vagy, nincs időd elrakni a dolgokat, veszel egy pár új dolgot magadnak, és mielőtt észre veszed, a rendetlenség átvette az uralmat feletted.

Baby blues, avagy a szülés utáni szomorúság

Abban mindannyian egyetértünk, hogy édesanyának lenni a legcsodálatosabb dolog a világon. Ideális esetben a kilenc hónap boldog babavárást felváltja egy még boldogabb időszak, amikor minden a kicsi körül forog. Szülés után elöntik a kismamát a hormonok, és addig nem tapasztalt érzések kerítik hatalmába: van, aki sokkal érzékenyebb lesz, beindul az “anyatigris ösztön”, de akad olyan is, aki teljesen elbizonytalanodik abban, hogy vajon képes-e ő arra, hogy csemetéjét megfelelően ellássa és felneveljen.

Így lettem én a jó zsaru – na jó, a jimjams is besegített

Egy mátrai kirándulás, amikor egyszer sem hangzik el a “Mossatok kezet!” utált mondata. Pedig a gyerekek kutyasimogatás után ették a pitét! 

A futás tízparancsolata

Miután utolér a futóláz, megérted, hogy ez egy valójában egy életérzés, egy kultúra. És mint bármely más fitneszkultúra, önálló nyelvezete is van. Ha új vagy a futás világában, itt van egy tucat szó, amit tudnod kell. Ezek a kifejezések segítenek abban, hogy megértsd azokat az edzésterveket, amelyek bizonyos típusú edzésekre épülnek. Tanuld meg ezt a néhány kifejezést, majd kapd fel a futócipődet és tedd próbára az új tudásodat.

Miért olyan varázslatos a holt-tengeri ásványok hatása?

Tudtad, hogy már Kleopátra is a holt-tengeri ásványokkal szépült, sőt, kizárólagos jogot szerzett a tenger adományaira? Nem véletlenül volt ennyire odáig érte!  

Ezt akkor is érdemes kipróbálnod, ha a jóga távol áll tőled!

A Napüdvözlet egy egyszerű, a jóga alapjaira épülő gyakorlat, amely azonban szerteágazó hatással bír. Egészséget, fittséget, harmóniát nyújt – pedig csak pár perc naponta! Próbáld ki egy hétig, és elámulsz az eredményeken!

Gyilkos stressz – ne vedd félvállról a stresszkezelést

Sokan egyszerűen megtanultuk elfogadni a stresszt, mint a napi mókuskerék normális részét. Már majdnem olyan alapvető mércévé nőtte ki magát, ami alapján a munkaképtelenséget mérjük; ha nem vagy stresszes, valószínűleg nem is dolgozol komolyan. De túlságosan is beépült a mai kultúrába, mégpedig úgy, hogy a stressz egyenes út a sikerhez, ám a következmények valójában életveszélyesek is lehetnek, ha hosszabb ideig nem veszünk róla tudomást.