Béres Csepp Plusz 4 x 30 ml

BEMML023415
nincs raktáron
6 590 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Béres Csepp Plusz az immunrendszer működésének és a szervezet ellenállóképességének támogatására ajánlott, nyomelemeket tartalmazó roboráló készítmény.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Alkalmazása javasolt nyomelempótlásra, az immunrendszer működésének, a szervezet ellenállóképességének támogatására (pl. meghűléses megbetegedésekben, influenza idején), hiányos táplálkozás (pl. speciális diéták, fogyókúra, vegetarianizmus) és jelentős fizikai igénybevétel esetén, fáradékonyság, étvágytalanság, elesettség, gyengeség, álmatlanság esetén, illetve e panaszok megelőzésére, betegségek, műtétek után a felépülés elősegítésére, kiegészítő terápiaként tumoros betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására.

A készítmény szénhidrátot, tartósítószert és mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.

Amennyiben a Béres Csepp Plusz kiegészítő terápiaként kerül alkalmazásra (pl. Tumoros betegségben), szedésével kapcsolatban konzultáljon a kezelőorvossal, mert esetenként szükség lehet a terápiák gondos összehangolására.

Jelen termékünk étrend-kiegészítő, mely nem tekinthető gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést sem, hanem kiegészíti azokat.
Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, vagy terhes, esetleg szoptat, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat.

A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!
A fent meghatározott napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Ezt értékeled: Béres Csepp Plusz 4 x 30 ml
Értékelés
Vélemény
Becenév
Béres

A "Béres" köztudottan az egyik legismertebb és legtiszteltebb márkanév Magyarországon. Nevét a legendás hírű feltalálóról Id. Dr. Béres Józsefről kapta, akinek világhírű találmányára építkezve az elmúlt 25 év során egy nemzetközi rangú vállalkozás nőtt fel, melynek a család irányítása mellett a globalizálódott piaci versenyben is sikerült megőriznie függetlenségét, hitelességét, népszerűségét és emberközpontúságát.

A Béres termékek ma minden településen megtalálhatóak, és a legfiatalabbaktól a legidősebbekig sok millióan ismerik és használják őket.

Szélesség:
3 cm
Magasság:
6 cm
Súly:
0.03 g
Hossz:
12 cm
  • További információ
Szélesség:
3 cm
Magasság:
6 cm
Súly:
30 g
Hossz:
12 cm