Arkocaps Zöld Tea kapszula 45 db

ARKML048675
nincs raktáron
3 810 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

Arkocaps Zöld Tea étrend-kiegészítő kapszula, amely gyorsítja az anyagcsere folyamatokat és elősegíti a zsírsejtekben tárolt zsírok lebontását.

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Ez a faféleség Indiából származik, amelyből már a 17. században a levelek megerjesztésével igen megbecsült italhoz jutottak, melyet az indiaiak ,,fejedelmi italnak" hívtak.
A fitoterápia a zöldtea fiatal leveleit és bimbóját fogyókúrás szerként használja.

A levelek gyönyörű, mélyzöld színben pompáznak, de az igazi erények a benne levő anyagokban rejlenek: páratlan zsírbontó képességgel rendelkeznek.

A levelek koffein tartalma segítheti a trigliceridek kijutását a zsírszövetből, így az addig tárolt zsírok szabaddá válnak, és a szervezet könnyedén lebontja őket.
A másik lényeges hatóanyag a zöldtea levelében a polifenol, amely gátolja zsírok és szénhidrátok felszívódását, magyarul segíthet csökkenteni a kalória-bevitelt.

Ajánlható: túlsúly esetén, fogyókúra során előforduló fáradtság, kimerültség esetén.

Figyelmeztetés: testsúlycsökkenést csak kontrollált kalória bevitel mellett okoz.

Adagolás: napi 2-2 kapszula reggel és délben egy nagy pohár vízzel!

Jelen termékünk étrend-kiegészítő, mely nem tekinthető gyógyszernek és nem alkalmas betegségek kezelésére.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést sem, hanem kiegészíti azokat.
Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, vagy terhes, esetleg szoptat, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat.

A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!
A fent meghatározott napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Ezt értékeled: Arkocaps Zöld Tea kapszula 45 db
Értékelés
Vélemény
Becenév
Arkocaps

Az Arkocaps gyártási folyamata során az Arkopharma kutatói és mérnökei maximálisan ügyelnek arra, hogy az eredeti gyógynövények hatóanyaga teljes mértékben megmaradjon a kapszulákban.

Arkopharma készítményei a megelőzés és a terápia számos területén vannak jelen. Folyamatos fejlesztéseinek célja minél több ismert és újonnan felfedezett gyógynövény hasznosítása az emberi életminőség javítására és az élettartam növelésére a korszerű tudomány eszközeivel. Természetes alapú, egészségfenntartó, növényi alapú gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat fejlesztenek.

Szélesség:
5 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
0.022 g
Hossz:
5 cm
  • További információ
Szélesség:
5 cm
Magasság:
8 cm
Súly:
22 g
Hossz:
5 cm