Collango Collagen Epres por 330 g

CCO1213
nincs raktáron
4 130 Ft
Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!

A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete és kulcsfontosságú fehérjéje, ami biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát és regenerálódását.

 • Részletes leírás
 • Értékelés
 • További információ
 • Márkáról

Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak.

Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.  Szervezetünk kollagén termelődése 20 év fölött lelassul, 30 év fölött pedig lecsökken és az idő előrehaladtával teljesen leáll.

A Collango kollagén a Peptan® 1-es típusú hidrolizált marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt.

A Peptan® kollagén egy nagy tisztaságú természetes, bioaktív termék, amelynek fehérjetartalma több mint 97% (száraz tömegre számítva), ebben a formában az emberi szervezet számára könnyen emészthető és hasznosítható, amit tudományos elemzés is bizonyít. (Asghar Henrickson és Rousselot, 2007).

Előnyei:

 • Rendkívül magas hatóanyag tartalom, 1 adagban 10g, azaz 1000mg kollagéntartalom
 • Hozzáadott C-vitaminnal, adagonként 500mg
 • Hozzáadott cinkkel, adagonként 15mg
 • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Szteviával édesítve
 • Víztiszta oldhatóságú
 • Nincs kellemetlen szaga
 • Könnyen használható és adagolható a mérőkanálnak köszönhetően
 • Számtalan klinikai kísérlet és tanulmány igazolja az alapanyag hatékonyságát, melyek mindenki számára elérhetőek.

1 adag tartalmaz: 10g Peptan® kollagén, 500mg C-vitamin, 15mg cink.

Adagolási javaslat:
11g port (1 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékban vagy joghurtban.

Fogyasztási javaslat:
Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5g-ot) fogyasztani.

Jelen termékünk étrend-kiegészítő, mely nem tekinthető gyógyszernek és nem alkalmas betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyhatással nem rendelkezik.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet a szakszerű orvosi ellátást és a gyógykezelést sem, hanem kiegészíti azokat.
Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, vagy terhes, esetleg szoptat, úgy feltétlenül kérje ki kezelőorvosa véleményét, mielőtt elkezdi szedni az étrend-kiegészítőt, hogy elkerülje az esetleges nem várt kölcsön-, illetve mellékhatásokat.

A készítményt tartsa gyermekektől elzárva!
A fent meghatározott napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Ezt értékeled: Collango Collagen Epres por 330 g
Értékelés
Vélemény
Becenév
Collango Collagen

A Collango kollagén nagyon jól oldódó, így könnyen kezelhető étrend- kiegészítő az egészséges ízületek, csontok és izmok fenntartásáért. Könnyen emészthető és magas a biológiai hasznosulása.

Ellentétben sok más fehérjeforrással a Collango könnyen emészthető és nincs mellékhatása. Az egyedi enzymatikus hidrolízises folyamat során a fehérjét kisebb peptidekre bontják, így könnyen felszívódik és hasznosul a szervezetben. Kutatások bizonyítják, hogy a szájon át elfogyasztott kollagénnek több mint 90 % -át szervezetünk megemészti és gyorsan felszívódik

Szélesség:
18 cm
Magasság:
26 cm
Súly:
0.33 g
Hossz:
7 cm
 • További információ
Szélesség:
18 cm
Magasság:
26 cm
Súly:
330 g
Hossz:
7 cm