GENIX testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszula 120 db 2 havi kúra
GENIX testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszula 120 db 2 havi kúra

GENIX testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszula 120 db 2 havi kúra

GENI120
Raktáron beszállítónál
21 990 Ft
18 999 Ft

A Genix abban segít, hogy aktív hatóanyagai révén a szervezet maga találja meg az egyensúlyt. Az étvágycsökkentés révén a kevesebb kalóriabevitellel segíti a szervezetet a folyamatos és tartós fogyásban. A súlycsökkenéssel együtt testünk karcsúbbá és formásabbá válik. A testsúlycsökkenés drasztikus önsanyargatás nélkül is elkezdődhet!

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ

Készen áll a változásra?

A súlycsökkenésre?
A régóta vágyott alak elérésére?
Az elismerő tekintetekre és dícsérő szavakra?

A GENIX étrendkiegészítő kapszula megalkotásakor a legfőbb szempont az volt, hogy megkeressük azokat a speciális összetevőket, amelyek kétségkívül a leghatékonyabb segítséget nyújtják a mai modern világ és az ezzel járó hétköznapok problémáira, amik gátolják a sikeres fogyást.
Így született meg a JELEN testsúlycsökkentő kapszulája a GENIX.

Összetevői a legfrissebb tudományos eredmények figyelembevételével gondosan és körültekintően lettek kiválasztva, hogy a fogyás többé ne csak vágyálom legyen.
Testsúlycsökkentő hatása elsősorban az éhségérzet visszaszorításának és az emésztésre gyakorolt pozitív befolyásának köszönhető.
Azaz, a tápanyagok megfelelő szintű felszívódását segítjük, a többlet bevitelt gyorsabb távozásra bírjuk, ezzel elkerülve azok például narancsbőrben való lerakódását!

Szeretne laposabb hasat?
A GENIX kapszula hatóanyagai a máj tisztító funkciójának támogatásával segítik a puffasztó anyagok feldolgozásában szervezetét, sőt még az éhségérzetet csökkentik.

Szeretne feszesebb bőrt?
Sokaknál a túlsúly narancsbőrrel is párosul.
Nekik jó hír, hogy a Genix a zsírlerakódást is gátolja!
A zsírsejtek, melyek, ha nem ürülnek ki végül narancsbőrré állnak össze.
De a Genix hatóanyagai segítenek a zsírok gyorsabb ürülésében.
A már lerakódott zsírsejtek pedig a megfelelő anyagcsere folyamán felszabadulnak és őket a szervezet felhasználja. Ezért találhatóak az összetevők között anyagcsere optimalizáló hatóanyagok is.

Nem elégedett a súlyával?
A Genix-el ez is megváltozhat, hiszen az étvágycsökkentő hatóanyagok és a megfelelő anyagcsere összességében hatásos a bevitt kalória mennyiségének alacsonyan tartásában.
Az pedig köztudott, ha nincs kalóriatöbblet, akkor a szervezet nem tud raktározni, sőt a már meglévő raktáraiból szabadít fel tápanyagokat, azaz megindul a fogyás.

Ajánljuk mindazoknak, akik a drasztikus életmódváltás helyett a szervezetük belső folyamatainak helyreállítása révén egyenletes és fenntartható fogyást szeretnének elérni.

Felhasználási javaslat: 2×1 kapszula 3 dl bő folyadékkal bevéve közvetlenül étkezés előtt.
A tapasztalatok szerint a két legfontosabb étkezés (reggeli és ebéd – de ez egyénfüggő) előtt beszedve fejti ki legjobban a hatását legalább 3 dl folyadékkal – lehetőleg vízzel – fogyasztva.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Összetevők: Caralluma fimbriata kivonat, Helianthus tuberosus kivonat, kapszulahéj: zselatin, Bitter orange fruit kivonat, Willow herb kivonat, csomósodást gátló: zsírsavak magnézium sói, Hedge Maple buds kivonat, színezék: titán-dioxid (E171)

Az alapanyagok származási országa: Kína

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.

Várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek a készítmény szedése nem javasolt. Krónikus betegség, rendszeres gyógyszerfogyasztás esetében javasolt a kezelőorvossal való egyeztetés.

A GENIX kapszula szedésével nem csak testsúly-, de alakváltozás is várható az alkalmazás elkezdését követően.
Az eredményeket nagyban befolyásolja a szedés megkezdésekor fennálló alapállapot és a motiváció, de az életvitel sem elhanyagolható.

Figyelem!
Várandósság és szoptatás alatt, valamint gyermekeknek a készítmény szedése nem javasolt.
Krónikus betegség, rendszeres gyógyszerfogyasztás esetében javasolt a kezelőorvossal való egyeztetés.

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
Szélesség:
47 cm
Magasság:
85 cm
Súly:
0.14 g
Hossz:
47 cm
  • További információ
Szélesség:
47 cm
Magasság:
85 cm
Súly:
140 g
Hossz:
47 cm