Biztonságos fizetés

Biztonságos
Fizetés

A beauty.hu oldalon megvásárolni kívánt termékek kifizetését kiemelt biztonság mellett kezeljük.

Bankkártyás Fizetés

A bankkártyával történő kifizetések a SIMPLEPAY, biztonságos SSL protokollt használó webes terminálján történnek, így a termékek vételárának kifizetése közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon és nem a beauty.hu webáruházban történik meg. A SIMPLEPAY oldalára a kosár fizetési opciójának kiválasztása után irányítunk át, melyről tájékoztató üzenetet küldünk. A beauty.hu a kifizetéshez használt adatokat nem tárolja, azokba betekintést nem nyer. A kifizetés gördülékeny lebonyolítása érdekében használni kívánt kártyádat minden esetben időben készítsd elő. A sikeres, vagy meghiúsult kifizetéseidről üzenetben értesítünk.

A kifizetéshez szükséges adatok:

Kártya tulajdonosa:
a fizetéshez használni kívánt kártyán szereplő személy-vagy cégnév

Kártyaszám:
a fizetéshez használni kívánt bankkártya 13-19 számjegyű kódja

Lejárati dátum:
a kártyaszám alatt megtalálható érvényességi dátum hó/év

Érvényesítési kód:
a kártya hátoldalán az aláírás mellett jobbról szereplő három karakterből álló számkód (CVV2 vagy CVC2). Amennyiben a kártyán nem szerepel ilyen kód, úgy a kifizetési oldalon az erre vonatkozó mezőket hagyd üresen.

A beauty.hu az alábbi kártyatípusokkal fizethetsz:
MasterCard, Visa, American Express, Electron, Maestro

PayPal Fizetés

A megrendelt termékek kifizetését érvényes PayPal fiókkal is megteheted. A PayPal egy megbízható, készpénzmentes elektronikus fizetési rendszer, melyen keresztül gyorsan és biztonságosan rendezheted pénzügyeid.

PayPal fizetés opció választása esetén a kosár lezárásakor és a fizetési opció kiválasztása után a PayPal oldalára irányítunk át, ahol felhasználóneved és jelszavad megadásával tudod a megvásárolt termékek ellenértékét kiegyenlíteni. PayPal kódod és fiókodhoz használt e-mail címed saját személyes információid, azokhoz kizárólag csak te férhetsz hozzá.


Figyelem!

A beauty.hu webáruház az ügyfél-regisztrációhoz kapcsolódó felhasználóneveket, jelszavakat, fizetésekhez használt bankkártya adatokat, pin kódokat, CCV, CVC azonosítókat, PayPal felhasználóneveket és jelszavakat sem e-mail-en, sem telefonon előre és utólag sem kér. Amennyiben a fenti információkkal kapcsolatos e-mail-t, sms-t, vagy telefonhívást kapsz a beauty.hu áruházra hivatkozva, úgy ezeket minden esetben kezeld fenntartásokkal és kellő gyanúval, adataidat ne add meg és jelentsd ügyfélszolgálatunk részére.