Vajon tényleg hatásosak a fogyasztó-kapszulák? Most eláruljuk, mit tapasztalt kolléganőnk!

Ki ne álmodozna arról, hogy éhezés, órákig tartó edzések és önsanyargatás nélkül szabadulhasson meg a felesleges kilóktól? A legtöbb fogyást támogató, étrend-kiegészítő kapszula ezt ígéri: de vajon tényleg működnek vagy csak jól hangzó ámításról van szó? Mi is kíváncsiak voltunk rá, egy kolléganőnk pedig bevállalta: belekezd egy 3 hónapos kúrába, hogy saját maga derítse ki az igazságot! A kúra végezetével beszámolt eredményeiről.

Vajon tényleg hatásosak a fogyasztó-kapszulák? Most eláruljuk, mit tapasztalt kolléganőnk!

Noémi (33), a Beauty.hu online részlegének munkatársa a Genix testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő kapszulát választotta a tesztelésre és a 3 havi kúrát próbálta ki. A kapszula azt ígéri, hogy segít a szervezetnek magának megtalálnia az egyensúlyt és az étvágy csökkentésével gondoskodik arról, hogy kevesebb kalóriát vigyünk be. Ezen felül segíti a hasznos tápanyagok felszívódását, a többletbevitelt pedig gyorsabb távozásra készteti, mielőtt az narancsbőr formájában (ami tulajdonképpen zsír) rakódna le. A Genix tehát a szervezet saját belső egyensúlyát igyekszik helyreállítani, ezáltal egyenletes és fenntartható fogyást biztosítani.

És hogy mi valósult meg mindebből? Megkérdeztük Noémit!

Miért döntöttél úgy, hogy fogyókúrába kezdesz?

Sajnos ülőmunkát végzek, így az elmúlt évek során szinte észrevétlenül jöttek rám a pluszkilók. Nagyon zavar, és sokszor próbáltam megszabadulni tőle, de képtelen vagyok betartani a szigorú diétákat… mindig elcsábulok és feladom. Most viszont közelednek az ünnepek és mindenképp szerettem volna egy kicsit leadni a karácsonyi dőzsölés előtt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ezek a kapszulák tényleg meghozhatják-e a várt eredményt.

Miért pont a Genixre esett a választásod?

Ezt ajánlották a környezetemben a legtöbbször és láttam, hogy sok hasznos összetevője van, amikről ismert, hogy tényleg gyorsítják az anyagcserét.

{product_GENI180}

Mit értél el a 3 hónap alatt?

Összesen 7 kilótól sikerült megszabadulnom. Az első 4 elég gyorsan ment le, a többi egy kicsit lassabban, de folyamatosan láttam a változást.

Csak a kapszulát szedted vagy diétáztál, mozogtál is?

Nem diétáztam, nem számoltam a kalóriákat, de azért igyekeztem odafigyelni arra, hogy kevesebb cukros, fehér lisztes ételt egyek, helyette sok zöldséget fogyasszak és legalább 2 liter vizet igyak naponta. Mozogni már előtte is mozogtam, a kúra alatt is heti 2 alkalommal jártam le kocogni. Nem erőltettem meg magam, csak annyit edzettem, amennyi jól esett.

Összességében elégedett vagy az eredménnyel?

Igen, nagyon boldog vagyok! Nem hittem volna, hogy tényleg számítani fog bármit is, de most már bátran ki merem jelenteni, hogy rengeteget számít egy ilyen kicsinek tűnő segítség is a fogyásban. Azóta pedig sokkal jobb a közérzetem és az önbizalmam is! Most azon leszek, hogy hosszú távon is megtartsam az elért formát.

{product_GENI180,product_GENI120,product_GENI60}

Ha Te is kipróbálnád a Genixet, IDE kattintva beszerezheted, akár egy, akár két- vagy három havi kúrával kezdenéd!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó.
A termék fogyasztása terhes és szoptatós anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.