Szingli vagy? Ezek az új randi-trendek segítenek átvészelni a járvány alatti egyedüllétet

A világjárvány számos területen változást hozott az életünkbe – ezalól pedig a randizás sem volt kivétel. A személyes találkozókat a videóhívásos randik váltották fel, minden eddiginél jobban előtérbe kerültek a randi-appok és összességében mindenben az online lett a mindenható. És bár lassan egyre több lehetőségünk lesz hagyományosan ismerkedni, a szakértők szerint a járvány alatt kialakult randi-trendek egy jó ideig még biztosan nem mennek sehová – a Beauty.hu most elárulja, mik ezek és hogyan használhatják ki a szinglik!

Szingli vagy? Ezek az új randi-trendek segítenek átvészelni a járvány alatti egyedüllétet

Randizz úgy, mint egy CEO

Ismerkedj úgy, akár egy cégvezető! Az új kifejezés azt foglalja magába, hogy a trendet követők nem húzzák az idejüket olyan partnerrel, akik nem tudják (vagy nem hajlandók) megadni nekik azt, amire vágynak. Ha aktívan keresed a szerelmet, sokszor elragadhat a hév és többet, komolyabbat láthatsz egy pillanatnyi kapcsolódásba is. Iktasd be a szerelmi életedbe a CEO-ként való randizást és csak azokra fordíts időt, akik megérik a várakozást és az energiabefektetést!


Slow dating, avagy a lassú randizás

Ha választanunk kellene, biztosan ezt neveznénk meg a randi-trendek örökös bajnokának! Hagyj kellő időt arra, hogy megismerd a pár-jelöltedet és arra, hogy megértsétek egymás elvárásait, mielőtt fejest ugranátok bármibe is. A COVID-19-nek köszönhetően ez a trend hamar fellendült, hiszen a szinglik találkozó előtt videós randikon igyekeztek beszélgetni, amely több alkalmat adott egymás megismerésére. Korábban ugyanis hajlamosak voltunk egy találka után is „leselejtezni” a másikat, és sietni a következőre, ha nem éreztük a tűzijátékot fél óra után.


Apokalipszis-ezés

Bár elsőre szörnyen hangzik, ez nem az, aminek tűnik! A magánytól való félelem ezekben a kihívásokkal teli időkben mindenkit megviselhet. A szakértők azt vették észre, hogy ennek következtében a randizók egyre inkább úgy kezelik az aktuális kapcsolatukat, mintha az lenne az utolsó. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden szempontból teljesen belefeledkeznek az adott kapcsolatba.
Ettől azért mi egy kicsit óva intenénk: légy körültekintő, mielőtt érzelmileg és anyagilag belemész valamibe! Bízz a megérzéseidben és járd ésszel az utat, hogy elkerüld az összetört szivet - trend ide vagy oda.


Távkapcsolatok? Igen!

A távkapcsolat kifejezés szép lassan elveszíti rossz hírnevét – érthető okokból. Az online pár- és barátkereső honlap, az OkCupid jelentése szerint egyre több szingli állítja be a helyzetét „Bárhol”-ra és több mint 50%-uk a városukon kívül élőkkel is hajlandó ismerkedésbe kezdeni. Több mint másfél millióan nyilatkoztak továbbá úgy, hogy elfogadhatónak tartják a távkapcsolatot.
Hogy mi okozhatta ezt a változást? Egyrészt koronavírus óta az emberek az otthonukban érzik magukat a legnagyobb biztonságban és kényelemben, másrészt sokan félnek, hogy veszélynek tennék ki a családjukat azáltal, hogy találkoznak a párjukkal.


Ha szingli vagy: a Te randi-szokásaid hogyan változtak a koronavírus hatására? Írd meg nekünk!


Jobban szeretnél kinézni, hogy magabiztosabban menjen a randizás? Esetleg a párodat csábítanád el újra és újra? Nézz körül a Beauty.hu webshopon, ahol mindent megtalálsz, ami a ragyogó szépséghez szükséges!

Akár egyedül, akár párban vagy, a hálószobádat mindig jó móka feldobni! Nálunk 18+ termékeket is találsz - tabuk nélkül!