Ma van az Egészség világnapja – Ezeket az egészségmegőrző tippeket Neked is érdemes megfogadnod!

1947-ben ezen a napon, április 7-én alakult meg a WHO, vagyis az Egészségügyi Világszervezet, az Egészség világnapját pedig 1950 óta ünneplik világszerte. A WHO azóta minden április 7-én kiragad egy bizonyos témát az egészség és az orvostudomány területéről, mely köré a világnapot építi – ez idén nem más, mint az ápolónők és a frontvonalban harcoló fáradhatatlan egészségügyi dolgozók iránti köszönetnyilvánítás.

Ma van az Egészség világnapja – Ezeket az egészségmegőrző tippeket Neked is érdemes megfogadnod!

Az egészség a legnagyobb kincs – szól a jelenlegi helyzetben még inkább átértékelődött mondás. A Beauty.hu csapata elkötelezett híve a megelőzésnek és az egészségmegőrzésnek, ezért most hoztunk néhány tippet, amiknek betartásával Te is még jobban odafigyelhetsz saját és családod egészségére!

Ügyelj a megfelelő vitaminpótlásra!

A C-vitamin már hosszú idők óta ismert immunerősítő hatásairól. Ezt a vitamint a szervezetünk nem képes magától előállítani, ezért különösen fontos, hogy az ezt tartalmazó ételek fogyasztása mellett kiegészítőkkel is pótoljuk a napi bevitelünket. A C-vitamin kiegészítők többek között csökkentik a krónikus betegségek és a szívbetegségek kialakulásának esélyét, segítenek magas vérnyomás esetén, enyhíthetik a vashiányt és összességében erősítik az immunrendszert.

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, mely számos területen játszik kritikus szerepet a testben. A tápanyag elengedhetetlen a megfelelő immunműködéshez, s bár nem jelent gyógymódot a COVID-19 vírus ellen, a tudósok összefüggést találtak a D-vitamin hiány és a kórházi kezelést igénylő esetek között. Támogasd vele az immunrendszered, ha Te is a megelőzésben hiszel!


A porcok és ízületek egészségéért

A kollagén a szép bőr és haj mellett az ízületek egészségéért is felelős. Ez több mint divat: a kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete és kulcsfontosságú fehérjéje, ami biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát és regenerálódását.
A Collango termékek a különféle eredetű kollagének mellett számos értékes tápanyagot és vitamint is tartalmaznak, így a várt hatás biztosan nem marad el!


Vegán megoldások

Vegán életmódot folytatsz, vagy egyszerűen csak fontosnak tartod a környezet és az állatok védelmét? Nem kell lemondanod a vitaminpótlásról! 100%-ig növényi eredetű étrend-kiegészítőink biztosítják, hogy szervezeted minden szükséges tápanyaghoz hozzájuthasson.


BioCo 100% VEGAN Multivitamin Komplex tabletta 30dbBioCo 100% VEGAN Multivitamin Komplex tabletta 30dbA Bioco 100% Vegan multivitamin komplex tabletta készítménybe kerülő vitaminokat különös gondossággal állították össze, a létező 13 vitaminból 11-et tartalmaz. 3 310 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBioCo 100% VEGAN Alga D3-vitamin 2000NE tabletta 60dbBioCo 100% VEGAN Alga D3-vitamin 2000NE tabletta 60dbA BioCo 100% VEGAN Alga D3-vitamin kizárólag algából származó D3-vitamint tartalmaz magas, 2000NE mennyiségben. A készítményekbe kerülő minden összetevőt kiemelt gondossággal válogattunk és ellenőriztünk, amit vegán fogyasztóként 100%-os biztonsággal választhat. 3 400 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBioCo 100% VEGAN Bioaktív B12-vitamin 1000mg tabletta 90dbBioCo 100% VEGAN Bioaktív B12-vitamin 1000mg tabletta 90dbA B12-vitamin a vízben oldódó vitaminok közé tartozik, melyet szervezetünk önmagában nem képes előállítani. Mivel főként állati eredetű táplálékból juthatunk hozzá, a vegán és vegetáriánus étrendet követőknek érdemes lehet étrend-kiegészítő formában gondoskodni a megfelelő bevitelről. 4 710 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBioco vegan porc-izom csont komplex 90dbBioco vegan porc-izom csont komplex 90dbA Bioco 100% Vegan porc & izom csont komplex filmtabletta komplex, 8 féle hatóanyagot tartalmazó készítmény mindazok számára, akiknek fokozottan érdemes odafigyelni csontrendszerük, izomműködésük egészségének megőrzésére. 8 160 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet


A saját és családunk egészségének megőrzése mellett ne felejtsük el megköszönni az egészségügyi dolgozók, az ápolónők és a nővérkék munkáját is! Te mit teszel az Egészség világnapja alkalmából?


Nem ezekre a termékekre van szükséged? Nézz körül további egészségmegőrző tippjeink között is IDE kattintva!