Kipróbáltuk a Magic Hair Iron gőzölős hajvasalót, a végeredmény magáért beszél..

  • 2022. október 12.
Kipróbáltuk a Magic Hair Iron gőzölős hajvasalót, a végeredmény magáért beszél..

Kipróbáltuk a Magic Hair Iron gőzölős hajvasalót, a végeredmény magáért beszél..

Szinte berobbantak a köztudatba az új gőzölős technológiával ellátott hajformázó készülékek, melyekkel évekkel ezelőtt még csak a szépségszalonokban találkozhattunk.

Most biztosan mindenkinek beugrott az a kép, ahogyan elégedetten kisétál a szalonból a frissen elkészült, gyönyörű hajkoronájával. :-) Napjainkban ezt már az otthonunk ajtajából kilépve is átérezhetjük.

Talán nehéz elhinni, hogy ezek az újdonsült készülékek teljesen kármentesen formázzák a hajszálainkat úgy, hogy közben tartós hatást eredményeznek és jótékony hatással is bírnak.

Pedig hidd el, ez tényleg így van! Honnan tudjuk? Mi kipróbáltuk és, azóta is használjuk az egyik legnépszerűbb hajformázónkat: a MAGIC HAIR IRON GŐZÖLŐS HAJVASALÓT!

Mit kell tudni a készülékről:

✓  Hajvasalásra-és göndörítésre is tökéletesen alkalmas. 

  Hajformázás közben megakadályozza a hajszálak kiszáradását, azonnal pótolja az elvesztett nedvességtartalmát.  

  Jótékony gőzének köszönhetően az elkészült hajkorona hosszú ideig tartós marad.

  Praktikus kialakítása lehetővé teszi az egyszerre nagyobb tincsek formázását, ezzel meggyorsítva a készülődési procedúrát.  

  A forró levegő kibocsátásával meg jobban felerősíti a hajvasalás/hajgöndörítés előtt használt hajápoló termékek hatását.

  Elragadóan fényes és selymes hajkoronát eredményez.

 

Véleményünk a készülékről:

Barbi és Viki mindketten a Beauty csapatát erősítik. Nézzük mi a véleményüket a Magic Hair Iron gőzölős hajvasalóról:

Barbi (Beauty.hu webshop manager): A Beauty.hu webshop managere-ként szeretem olyan termékekkel bővíteni a készletünket, amiket nyugodt szívvel ajánlhatunk a vásárlóink számára.

A Magic Hair Iron készülék kifejezetten a kedvenceim között szerepel.

Sajnos pár évvel ezelőtt kipróbáltam a szőkítést, ami igencsak igénybe vette a hajamat, ezért igyekszem a lehető legkíméletesebb hajápoló készülékekkel/kozmetikumokkal helyrehozni ezt a problémát. Ennek tudatában kezdtem el a Magic Hair Iron-t is használni, amiben egyáltalán nem csalódtam!

A készülékről csakis pozitív véleményt tudok mondani, ugyanis már önmagában képes hidratáltan tartani a hajamat, ami elképesztő nagy öröm számomra! Arról nem is beszélve, hogy nem kell napi szinten használni, hiszen akár 2-3 napig is ugyanolyan marad a hajam, mint abban a pillanatban, amikor végeztem a hajformázással.

Viki (Social media manager): A hajápolás nálam elég sok időt vesz igénybe, ugyanis imádom mindenféle minőségi kozmetikummal kényeztetni a hajamat.  Pontosan ezért, sokszor hajvasalót sem szerettem használni hiszen, ha már ennyi időt fektettem annak egészségébe, akkor miért roncsolnám egy hajvasalóval?!

Idővel azonban ismét kedvet kaptam a „szög egyenes” haj viseletéhez, ezért bezsebeltem magamnak egy Magic Hair Iron készüléket. Ahogy telt-múlt az idő, azt vettem észre, hogy egyre kevésbe igényli a hajam a kozmetikumokat, hiszen már önmagában a hajvasalás után is iszonyatosan selymes és puha tapintásnak örvendhetek.

 

Mi már kipróbáltuk! Most te jössz!