Ilyen haj illik hozzád a csillagjegyed alapján – A nagy 2021-es frizura horoszkóp!

Végre eljött a kiülős szezon, ami tökéletes alkalmat jelent arra, hogy megvillants egy új frizurát és megújulva tündökölj a teraszokon – na de milyen is állna Neked jól? Csak kövesd a jeleket, pontosabban a saját jegyedet: most eláruljuk, milyen frizurát próbálj ki idén tavasszal a csillagjegyed alapján és azt is, hogyan készítheted el!

Ilyen haj illik hozzád a csillagjegyed alapján – A nagy 2021-es frizura horoszkóp!

Sokan hagyatkozunk az asztrológiára, ha kíváncsiak vagyunk a kapcsolataink vagy a karrierünk alakulására, de tudtad, hogy a csillagok állása nemcsak a személyiségedre és az életutadra, hanem a külsődre is kihat?

A stílusunkat legerősebben az aszcendensünk befolyásolja, így a napjegyed mellett érdemes az ehhez tartozó ajánlást is megfontolnod (az aszcendensed kiderítéséhez szükséged lesz a születésed pontos időpontjára és helyére – ezután könnyen megkeresheted bármilyen asztrológiával foglalkozó oldalon.)

Összevetettük az idei év hajtrendjeit és az egyes csillagjegyek legjellemzőbb vonásait!

Kos: MERÉSZ BOB

Kosként dinamikus és határozott vagy, ezért nem csoda, hogy a legkülönbözőbb frizurákkal való kísérletezésben sem ismersz félelmet. Egy ilyen erős jegyhez tökéletes választás egy hasonlóan erőteljes, hatásos hajviselet: próbáld ki ezt az egyedi bob frizurát, mely garantáltan extra löketet ad majd meglévő magabiztosságodnak!

Híres Kosok: Lady GaGa, Shay Mitchell, Emma Watson

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Bika: LÁGY, DÚS LOKNIK

Tudtad, hogy az uralkodó bolygód a Vénusz, mely a szerelemért, a szépségért és a bőségért felel? Föld jegyűként ugyanakkor fontos számodra a praktikusság és a természetes textúra megőrzése – ez a lágy, finom hullám ötvözi a romantikát a kényelemmel, így hamar a kedvenceddé válik majd!

Híres Bikák: Megan Fox, Gigi Hadid, Jessica Alba

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Ikrek: FESZTIVÁL HULLÁMOK

Kíváncsi, játékos és kreatív természeted a hajviseleteidben is megnyilvánul, hiszen veled együtt a stílusod örökké változik. Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel, személyiségedet pedig gyakran a külsőddel fejezed ki. Fiatalos megjelenésednek köszönhetően szinte bármilyen frizurával könnyen tudsz azonosulni – mi most ezt az igazi, fonással feldobott fesztivál-hajat ajánljuk, hiszen egy partira sem mondanál nemet!

Híres Ikrek: Angelina Jolie, Lily Rose Depp, Adriana Lima

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Rák: MAGAS LÓFAROK

A Rák az asztrológia egyik legérzékenyebb jegye, akinek szüksége van némi időre ahhoz, hogy megnyíljon. Ha azonban sikerül a bizalmadba férkőzni, előtör szeretetteljes, védelmező, bölcs, ugyanakkor gyakran szélsőségesen változékony természeted. Uralkodó bolygód a Hold, és a hangulatod is vele együtt ingadozik. A Rák nő egyik legtipikusabb képviselője a hajban is egyik legbefolyásosabb sztár, Ariana Grande: lesd el tőle a magas, ikonikus lófarok titkát!

Híres Rákok: Ariana Grande, Selena Gomez, Margot Robbie

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Oroszlán: KIRÁLYI GÖNDÖR

Büszke és vad, mi mást is várhatnánk az Oroszlántól? Az Oroszlánt a Nap uralja, mely az életkedv bolygója – imádsz ünnepelni, főleg, ha saját magadról van szó. Mint az oroszlán a sörényét, úgy viseled a hajadat a koronádként: keretezd királyi göndör loknikkal az arcodat, hogy egy pillanatra se kerülj ki a figyelem középpontjából!

Híres Oroszlánok: Jennifer Lopez, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Szűz: TÜKÖRSIMA EGYENES

A Szüzek tipikusan szorgalmas, praktikus, logikus gondolkodók, akik minden helyzetben a tökéletességre törekszenek – nincs ez másképp a hajukkal sem. Sosem félsz kimondani a véleményedet, még akkor sem, ha ezzel esetleg megbántasz másokat: határozott természetedet kívülről egy tökéletesen egyenes, makulátlan hajviselet mutatja meg a legjobban.

Híres Szüzek: Beyoncé, Zendaya, Blake Lively

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Mérleg: HAJ KIEGÉSZÍTŐKKEL

Ha Mérleg, akkor azonnal eszünkbe jut a kiemelkedő szépérzék és a gyönyörű környezet fontossága. Számodra kiemelten fontos a harmónia és az egyensúly, nemcsak az életedben, hanem a külsődön is. A Mérlegek imádják a nőiességet és a ragyogást: hozzád igazán illenek a finom, ízléses kiegészítőkkel felturbózott frizurák!

Híres Mérlegek: Kim Kardashian, Bella Hadid, Halsey

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Skorpió: „FÜGGÖNY-FUFRU”

A 2021-es év egyik sláger frizurája a „curtain bangs”, vagyis az arcot függönyként keretező, kétoldali fufru. Mind ismerjük a Skorpió titokzatos, mély, szenvedélyes, erőt jelképező energiáját. Ha valaki, akkor Te biztosan tudod viselni ezt a trendet, hiszen így mindenki tekintetét magára vonzod majd misztikusságoddal, anélkül, hogy bármit is tennél.

Híres Skorpiók: Kendall Jenner, Katy Perry, Emma Stone

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Nyilas: RETRO ROCKSZTÁR

A Nyilas a csillagjegyek kalandora, a szabadság megtestesítője. A Nyilasok imádják az életet, új dolgokat kipróbálni, nem követik a trendeket, hanem megalkotják a sajátjukat. Éppen ezért Neked olyan frizurák is jól állnak, amik senki másnak nem: kövesd az egyik legtipikusabb Nyilas, Miley Cyrus példáját és vállalj be egy rövid, ’80-as éveket idéző frizurát!

Híres Nyilasok: Miley Cyrus, Britney Spears, Taylor Swift

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Bak: FRISSEN BESZÁRÍTOTT

A Bakokról köztudott, hogy fókuszáltak és nem félnek cselekedni, kitartó, kemény munkájuk pedig mindig meghozza a gyümölcsét. Elsőre makacsnak tűnhetnek, de jobban megismerve őket, kiderül, mennyire hűségesek és mennyire mélyen tudnak szeretni. Mivel nem szeretsz sokat időzni a hajaddal, egy egyszerű-de-nagyszerű beszárított hajviseletet ajánlunk, mely segít a legjobbat kihozni már meglévő frizurádból.

Híres Bakok: Michelle Obama, Nina Dobrev, Zooey Deschanel

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Vízöntő: EGYEDI KREPPELT

Vízöntőként lételemed a különbözés és az egyediség. Ha akarnád, sem tudnád eltitkolni szabadszellemű, független személyiségedet, ráadásul jó érzékkel jósolod meg előre a jövő trendjeit. Ha számodra már unalmas a hullámos és az egyenes haj is, próbáld ki a nagy visszatérő, kreppelt hajat – rajtad biztosan menő lesz!

Híres Vízöntők: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Shakira

Ezzel készítheted el tökéletesen:

Halak: ROMANTIKUS FONÁS

Álmodozó, romantikus művészlélek: a Halak jegyűek imádják a harmóniát és az ő elképzelésük szerint az ideális világban mindenki békében él egymás mellett. A Halak nő végtelen képzeletét a bohém, az óceán hullámaira emlékeztető frizurák testesítik meg a legjobban. Ez a fonás mind az érzékeny természetedet, mind a benned rejlő reménytelen romantikust kihangsúlyozza majd!

Híres Halak: Rihanna, Madison Beer, Ke$ha

Ezzel készítheted el tökéletesen:


Képek: Pinterest