Így maradsz egészséges ebben a nehéz időszakban!

  • 2022. január 26.

Járványok, vírusok, bacik mindig is voltak mindig is lesznek. Ezzel semmi újat nem mondunk, de érdemes tovább olvasni cikkünket. Megpróbáltunk összeválogatni, már bevált praktikákat, termékeket, hátha megkönnyíthetjük a mindennapokat!

Így maradsz egészséges ebben a nehéz időszakban!

Talán az elmúlt időszak történései kissé formáltak az emberiség hozzáállásmódján, talán kicsit tudatosabbak lettünk egészségünk érdekében. Természetesen a piacon rengetek új immunrendszertámogató, egészségmegőrző termék jelent meg, melyek tengerében pillanatok alatt elveszünk.

Sajnos a hideg időjárás sem feltétlen a barátunk a téli hónapokban, kivéve ha az ember az alaszkai időjáráshoz van szokva, bár valljuk be erre jócskán kevés az esély kis hazánkban :)

Szeretnénk valóban bevált, ellenőrzött termékekről írni pár sort, melyek segíthetnek átvészelni egy náthásabb, betegeskedős időszakot.

Immunrendszerünk belső támogatása az Eredeti Aloe italokkal!

Az Aloe Verát sokan csodanövénynek is hívják, hiszen számos jótékony hatásával már bizonyított a világnak.

Gondoltad volna, hogy ital formájában mennyit segíthet?

A kellemes ízű eredeti Aloe Vera italok az Aloe Barbandensis Miller növény leveleiből kinyert gélből, szigorú előírások alapján készülnek, hogy Te és családod a lehető legjobbat kaphasd. A felnőttek és az édesebb íze miatt gyermekeknek is fogyasztható italból mindössze napi 30ml is elegendő, hogy szervezeted egészséges egyensúlyát fenntartsd, immunrendszered támogasd, körmöd, hajad és bőröd egészségét megőrizd. Az Aloe Vera 200 természetes összetevőjével már kis mennyiségben is igazi vitamin, ásványi anyag, aminosav és nyomelem forrás, mely hatékonyan egészíti ki a mindennapos étkezést maximalizálva a szervezet teljesítő képességét.

Fertőtleníts, mindenhol!

A fertőtlenítés témaköre amilyen unalmas már, mégis annyira fontos. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján látjuk mi az, ami valóban hasznos, mi az, ami annyira nem. Mutatnánk a hasznos termékeket!

Hordozható fertőtlenítők- amit igazából járványtól független mindig magunknál kéne tartanunk!

Otthoni levegő sterilizálás!

 

Nem mehetünk el amellett a téma mellet sem, hogy sajnos a stressz-szorongás egyre több ember élete részévé vált az elmúlt időszakban. Természetesen, ha úgy érezzük, hogy túl nőtt rajtunk a probléma érdemes szakembert keresni a problémára, aki célzottan specialistája a problémának, ne feledjük egy jó terápia sorsfordító lehet

Mi most elsősorban mindennap használható, akár meditációhoz is kiváló, stresszlevezető percekhez ajánlanánk jobbnál-jobb, már bevált „csodatermékeket”!

Illóolajok
Az illóolajok természetes, gyógyszermentes megoldást jelentenek a stressz okozta panaszok ellen.

Ellenőrzött minőségű, bevált aroma diffúzorok illóolajokhoz

Fertőtlenítő hatású teafa illóolajok

Helen Illóolaj Teafa 5 mlHelen Illóolaj Teafa 5 mlFertőzésgátló, gyulladáscsökkentő hatású illóolaj. 850 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetNaturland Teafa illóolaj 5 mlNaturland Teafa illóolaj 5 ml100% tiszta, természetes illóolaj. 1 940 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetSolanie So Fine Ausztrál teafa illóolaj 10mlSolanie So Fine Ausztrál teafa illóolaj 10mlAz antibakteriális Ausztrál teafaolaj az egyik legismertebb illóolaj, felhasználási lehetősége szinte végtelen. 1 999 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet

Vigyázzunk magunkra! Jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Beauty.hu