Ezt jelenti valójában, ha álmodban megcsalod a párod – Egy álomfejtő elárulta!

Mindannyian voltunk már itt… elalszol a párod mellett – akivel egyébként általában boldog vagy – majd azon kapod magad az éjszaka közepén, hogy a sarki kávézó baristájával vagy épp az exeddel fordulnak izgalmasabbra a dolgok. A megcsalós álmok gyakoribbak, mint gondolnád – ez azonban nem változtat azon, mennyire is tanácstalanul érezhetjük magunkat egy-egy ilyen után. Mit is jelent ez valójában? Talán már nem is tetszik a párom? Talán a tudatalattim titokban a baristára vágyik? Egy álomfejtő most elárulta, van-e okod aggodalomra vagy csak ártatlan véletlenről van szó!

Ezt jelenti valójában, ha álmodban megcsalod a párod – Egy álomfejtő elárulta!

A megcsalós álmok az álomfejtők munkájának jelentősen nagy részét teszik ki, a koronavírus miatti korlátozások alatt azonban az esetek csaknem a triplájukra nőttek. Nem is húzzuk tovább az időt, eláruljuk, mit is jelent, ha Veled is megtörtént!

Valami hiányzik – De lehet, hogy magadban

Először is fontos leszögezni, hogy bárkinek, még a legelkötelezettebb- és boldogabb kapcsolatban élőknek is lehet megcsalással kapcsolatos álmuk: ez a jelenség teljesen természetes és egészséges, sőt, még jót is tehet, hiszen segít megtudni, hogyan is állsz a hűséghez és késztet arra, hogy távolabbról is szemlélni kezdd a kapcsolatodat.

Ha Te vagy a megcsaló fél az álomban: „megcsalod” önmagad valamilyen módon? Biztosan kihozod magadból a legjobbat vagy kifogásokat, rövidebb utat keresel? Elhanyagolod az énidőt és a személyes fejlődésedhez szükséges minőségi elfoglaltságot?

Ha Te a megcsalt fél vagy az álomban: túl elfoglalt a párod a munkával, a barátaival, vagy esetleg a gyermeketekkel, kisállatotokkal? Úgy érzed, hogy ki vagy szorítva a kettesben töltött minőségi időből vagy a teljes figyelméből?

A megcsalós álmok sokszor csupán csak annyit jelentenek, hogy valami hiányzik és egy kicsit több izgalomra van szükséged a kapcsolatban. Ezért álmodnak a legtöbben egy exükről: ettől még nem akarsz visszamenni hozzá, csak a múltbéli, lángoló szerelem után vágyódsz.

Ha nagyon nyugtalanul alszol, érdemes lehet némi gyógynövénnyel segíteni a nyugodt éjszakákat:

Felkészít, hogy mi van, ha tényleg megtörténik

A megcsalós álmok elképesztően valóságosak tudnak lenni – és éppen ez a lényegük. Megmutatják ugyanis, milyen rosszul (vagy épp jól!) érzed magad utánuk, így a való életben is kétszer átgondolod, mielőtt megtennéd. Ha pedig Téged csalt meg a párod, akkor ez segíthet abban, hogy elmúljon a hűtlenségtől való szorongás, mert tudni fogod, hogy igen, erősebb vagy, mint gondolnád, és még ezt is túlélnéd. Az álmaid a legjobb barátaid!

Valakivel álmodtam – Ez azt jelenti, hogy tetszik?

Lehet, hogy valóban vonzódsz az álmodban megjelenő személyhez, ám az esetek többségében ezt csupán jelképesen kell értelmezni: a való életben az a személy megtestesít valamit, amire szükséged van ahhoz, hogy gyógyulni, fejlődni tudj. Ha például félénk és visszahúzódó vagy, de egy nagyon szenvedélyes viszonyról álmodsz a határozott főnököddel, az utalhat arra, hogy itt az ideje egy kicsit kiállnod magadért.

Végeredményben az ilyesféle álmok csak akkor utalnak problémára, ha rendszeresek, és napközben is a megcsalásról fantáziálsz – ebben az esetben érdemes beszélned a pároddal, mielőtt valaki megsérülne.

Jobban szeretnél kinézni, hogy magabiztosabban menjen a randizás? Esetleg a párodat csábítanád el újra és újra? Nézz körül a Beauty.hu webshopon, ahol mindent megtalálsz, ami a ragyogó szépséghez szükséges!

Akár egyedül, akár párban vagy, a hálószobádat mindig jó móka feldobni! Nálunk 18+ termékeket is találsz - tabuk nélkül!