Ezért van szükség tavasszal párásításra és légtisztításra az otthonodban

A párásítók a levegő optimális páratartalmát biztosítják azáltal, hogy vízpárát bocsátanak ki és oszlatnak el a levegőben. A légtisztítók a levegőt tisztítják meg a baktériumoktól, pollenektől és egyéb szennyeződésektől. A 2 az 1-ben légmosó készülékek pedig egyszerre mindkét feladatot ellátják. Ez idáig tiszta, de pontosan milyen problémák esetén és melyik évszakban érdemes őket használni? A Beauty.hu most összegyűjtött mindent, amit a párásítókról és a légtisztítókról tudni érdemes!

Ezért van szükség tavasszal párásításra és légtisztításra az otthonodban

Párásítók

Sokan azt hiszik, párásítót csak télen szabad használni, ám ez tévedés: egy ilyen készülék bármely évszakban hasznos, amíg a nedvességtartalom 30 fok alatt van. S bár tény, hogy a legnépszerűbb időszakot a hideg hónapok jelentik, a jó idő közeledtével hamarosan előkerülnek a légkondicionálók – ez önmagában nem rossz dolog, de hozzájárulhatnak egy meglévő problémához: a krónikusan száraz levegőhöz. Mit is okozhat ez és hogyan segíthet egy párásító?

Egy párásító hozzájárulhat a légzési nehézségek enyhítéséhez és a jobb alváshoz. Gondoskodik a bőr hidratáltságáról és megakadályozza a száj kiszáradását is – ráadásul, ideális páratartalom mellett sokkal kevésbé vagyunk hajlamosak a megbetegedésekre is. Gondoltad volna, hogy még a horkolás hátterében is állhat a száraz levegő?

Szerezd be most akciós párásítóink egyikét és ints búcsút a kellemetlenségeknek!Légtisztítók

A tavasz gyönyörű évszak – sokunk számára azonban a piros, viszkető szemekkel, a tüsszögéssel, az orrfolyással és a krónikus fáradtsággal is egyet jelent. Az ablakaink kinyílnak, az így beszálló pollen, virágpor és vágott fű pedig beindítják az allergiaszezont, ami még súlyosabban érinthet, ha esetleg még asztmával is küzdesz.

A jó hír, hogy némi megelőzéssel még elejét veheted a szenvedésnek: erre találták ki a légtisztítókat, melyek megszűrik a kintinél akár 50-szer (!) szennyezettebb benti levegőt a szennyeződésektől, baktériumoktól, a gombaspóráktól és az állati szőröktől is.

Egy légtisztító tehát nem csak akkor szuper befektetés, ha allergiás vagy, hanem akkor is, ha kisállatot tartasz otthon vagy ha épp csak szeretnél tisztább, egészségesebb levegőt szívni és biztosítani a család számára. Ez pedig most talán minden eddiginél fontosabb.

Nézz körül most akciós légtisztítóink között!Légmosók

Ha a fentiek alapján úgy érzed, mindkettőre szükséged van, nem kell külön-külön keresgélned: a légmosó készülékek a fenti technológiákat kombinálva egyszerre látják el egy párásító és egy légtisztító funkcióit. Ha nem akarod a véletlenre bízni az egészséges levegőt, most akciósan szerezheted be komplex légmosó készülékeinket:Köszönjük a figyelmed, reméljük hasznosnak találtad a cikket! IDE kattintva körülnézhetsz további, egészség-támogató készülékeink és termékeink között is!