Ezek a nők kedvenc parfümjei a férfiakon – Eláruljuk a legcsábítóbb férfiillatokat!

Korábbi cikkünkben már bemutattuk, melyek a férfiak kedvenc parfümjei a nőkön, na de mi a helyzet a másik oldallal? Nőként tudjuk, hogy számunkra kevés vonzóbb dolog létezik egy férfin, mint az illata, és egyben mi vagyunk annak legnagyobb kritikusai is. Ha igyekszel elnyerni egy (vagy több?) nő kegyeit, az egyik legbiztosabb fegyvered egy ellenállhatatlan illat lehet. Ezért a Beauty.hu csapatában most közvélemény-kutatást végeztünk, hogy összeszedjük a legszexibb, legvonzóbb, legférfiasabb illatokat, melyekkel garantáltan előnyben indulsz majd az ellenkező nemnél!

Ezek a nők kedvenc parfümjei a férfiakon – Eláruljuk a legcsábítóbb férfiillatokat!

Gucci Guilty Homme Edt

Ha hosszú távú kapcsolatban gondolkozol, akkor érdemes megnézned ezt a parfümöt: egy kutatás ugyanis kimutatta, hogy a levendulát tartalmazó illatok segítenek bizalmat ébreszteni.

„Ha a Guilty-re gondolok, két szó jut eszembe: édes és férfias. Igazi alfahím illat! A párom, Dani több illatot is használ, de amikor együtt megyünk valahová, tudja, hogy ezt fújja magára, ha le akar nyűgözni!” (Brigitta, 25)


Dior Sauvage

„Ez a hűvös, sejtelmes illat a gyengém! Ezer közül is felismerném, számomra az a férfi, akin ezt megérzem, automatikusan vonzóbb lesz, mint bárki más a szobában.” (Viktória, 21)


Mexx City Breeze For Him Edt

„Ez az illat számomra mindent visz! Egyszerű, nem csap arcon, mégis hihetetlenül férfias. A páromnak mindig olyan illata van, mintha a zuhany alól lépett volna ki! Nem véletlen a neve sem, hiszen ez a parfüm épp olyan tökéletes egy kis városi sétára, mint egy romantikus randira.” (Ivett, 30)


Giorgio Armani Emporio Armani Stronger with You Edt

„Bár van, akinek ez már túl sok, én imádom az édes, vaníliás illatokat, nem csak magamon, hanem a pasikon is – nem tudok ellenállni neki! Alkalmakon nagyon csábító, hűvösebb időben pedig egy igazi hozzábújós illat.” (Natália, 24)


Azzaro Chrome

„Először a testvéremen éreztem ezt az illatot, de kénytelen voltam megvenni a férjemnek is, annyira megtetszett! Sem magamon, sem a pasikon nem szeretem az erős illatokat: ez a parfüm éppen a könnyed, visszafogott, citrusos illata miatt lett nálam az örök kedvenc.” (Erika, 53)


Tom Tailor Liquid Man Edt

„A mai napig él bennem a férjemmel való első randink emléke: egész délután a Balatonon sétáltunk és hajókáztunk. Ez a friss illat azóta is azt a gyönyörű nyári napot idézi fel bennem, nem is csoda, hogy minden közös utazáson előkerül.” (Barbara, 41)


Paco Rabanne One Million Edt

„Annyira imádom ezt a parfümöt, hogy még magamat is befújnám vele! Emlékszem, egy időben mindenhol ezt lehetett érezni a klubokban, de nem véletlenül: ezzel minden pasinak sikere volt a nőknél!” (Anita, 27)


Neked/a párodnak melyik a kedvenc parfümje? És Neked mi a kedvenced rajta?


Nem ezek a kedvenc illataid? Nézz körül a Beauty.hu széles férfi parfümkínálatában, ahol biztosan megtalálod a kedvenced!