Ezek a férfiak kedvenc parfümjei a nőkön – Bemutatjuk a legellenállhatatlanabb illatokat!

A parfüm számos okból a nő legjobb barátja – magabiztosságot ad, kifejezi, kiegészíti a személyiségünket és megkoronázza a jeles alkalmakat. De tudtad, hogy a parfümök az ellenkező nem számára is vonzóbbá tesznek? Egy emlékezetes parfüm biztosan felhívja a kiszemelt férfi figyelmét, sőt, hosszú távon is segíthet elcsábítani. De vajon milyen illatot viselj, hogy a kívánt hatást érd el? A Beauty.hu csapata most utánajárt – Férfiakat kérdeztünk!

Ezek a férfiak kedvenc parfümjei a nőkön – Bemutatjuk a legellenállhatatlanabb illatokat!

Több kutatás is vizsgálta már, milyen illatok számítanak vonzónak: egy kutatás szerint míg mi a fásabb illatokat preferáljuk a másik nemen, addig egy szerelmet kereső nő a virágos illatokkal mehet a legbiztosabbra. A férfiak állítólag különösen érzékenynek bizonyulnak a vanília, a szantálfa, a pézsma, a levendula, az orchidea, a jázmin, a citrus és a csokoládé jegyeket tartalmazó parfümökre.

Mi úgy döntöttünk, inkább maguktól a férfiaktól kérdezzük meg: melyik a kedvenc női parfümjük? Itt vannak a válaszok!

Bvlgari Aqva Divina

{product_BVL0482106}


„A kedvencem, számomra ilyen illata van a Nőnek. Finom, nem tolakodó, a tengerparti éjszakákat juttatja eszembe. Évek óta ezzel lepem meg a feleségemet, nem tudjuk megunni!” (Tamás, 38)

Nina Ricci les belles de nina Luna edt

Nina Ricci les belles de nina Luna edt 30mlNina Ricci les belles de nina Luna edt 30mlIntenzíven tündöklő zamatos jegyeket tartalmazó parfüm. 12 290 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet


„Az első barátnőm használta ezt a parfümöt és azóta sem tudom kiverni a fejemből. Friss és játékos, akár csak egy édességbolt, mégsem émelyítő – egyszerűen képtelen vagyok neki ellenállni.” (Norbert, 27)


Versace Yellow Diamond Edt


„Ha a kedvenc női parfümömről kérdeznek, gondolkodás nélkül a Versace Yellow Diamond illata jut eszembe. Szexi, de nem kislányosan, inkább egy határozott, érett nőhöz tudom elképzelni.” (Laci, 44)

Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet Edt

{product_CD0871984}

„Kifejezetten nem szeretem a túl hivalkodó, erős illatokat, sokszor fullasztónak és irritálónak találom őket. A barátnőm parfümjéért viszont szerencsére rajongok, sőt, sokszor azon kapom magam, hogy szagolgatom.” (Ákos, 33)

Christian Dior Joy intense Edp

{product_CD1487528}


„Régebben nem is gondoltam volna, mennyit is számít egy nő illata. Azt mondtam: mindegy, csak nőies legyen. Nemrég viszont randiztam egy lánnyal, aki hihetetlenül mély nyomot hagyott bennem, napokig csak rá tudtam gondolni, de nem értettem, hogy miért vonz ennyire. Miután még néhányszor találkoztunk, rájöttem, hogy a finom, puha vaníliás illata fogott meg. Persze meg kellett kérdeznem, melyik parfümöt használja.” (Bence, 24)


Tom Tailor Be Mindful woman deo


„Imádom a friss gyümölcsöket, de azt még jobban, ha a páromon érzem az illatukat! Legszívesebben egész nap csókolgatnám.” (Péter, 47)

A Te párodnak/kiszemeltednek mi a kedvence? Ha még nem tudod, próbáld ki ezeket – ígérjük, nem fogsz csalódni!


Nem ezek a kedvenc illataid? Nézz körül a Beauty.hu széles parfümkínálatában IDE kattintva, ahol biztosan megtalálod a kedvenced!