Az idei tavasz kedvenc hajtrendje - A Rakoncátlan hullám

Már csak két hét és itt a tavasz, a jó idő közeledtével pedig előtérbe kerülnek a hullámok is. S bár ez a hajviselet sosem megy ki a divatból, az örök klasszikus strand-hullám ebben a szezonban némi csavarral érkezik: csempésszünk bele egy kis romantikát és megkapjuk a 2021-es év kedvenc rakoncátlan hullámait, melyek hajunk természetes textúráját megőrizve kölcsönöznek nőies, könnyed stílust.

Az idei tavasz kedvenc hajtrendje - A Rakoncátlan hullám

A párizsi sikket az időtlen stand-hullámokkal kombináló trend – mely már Sonia Rykiel és az Etro divatbemutatóin is hódított – a lazaságra és a volumenre fókuszál.

A hajtrendet Te is könnyedén elkészítheted BaByliss Rose Gold Deep Waves tourmaline kerámia hullámvas segítségével. Nagy tourmaline-kerámia lapjai biztosítják a gyönyörű, tartós hullámokat, ráadásul a szálkásodás miatt sem kell aggódnod. A 200 fokos maximum hőmérséklettel és három hő-fokozattal rendelkező hullámvas mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik, hajformázás közben pedig végig folyamatos hőt tart fent a tökéletes eredmény érdekében.

A BaByliss nagykövete, Syd Hayes el is árulta a rakoncátlan hullámok titkát:

„A rakoncátlan hullám a tavasz kedvence – egyszerűen elkészíthető, lazaságával és könnyedségével azonban minden szettet trendivé varázsol. Így érheted el gyorsan:

Készítsd elő a haj tartósságát egy közepes erősségű hajspray-jel, majd fésüld ki, amíg sima nem lesz. Válassz le nagyobb tincseket, tedd a BaByliss Rose Gold Deep Waves tourmaline kerámia hullámvasat az adott rész tetejére és tartsd ott 5-10 másodpercig.

A haj alsó részét tartsd a hullámvas alatt szorosan, hogy lefelé haladva is kontrolláltan követhesd a korábban elkezdett mozdulatot. Menj végig ezzel a technikával az egész hajadon.

Ha kész vagy, gyengéden futtasd végig az ujjaid, hogy fellazítsd és kissé megtörd a hullámokat – ez a kulcs a kívánt rakoncátlan hatáshoz.”

Ha inkább váltogatnád a különböző stílusokat, próbáld ki a BaByliss Easy Waves titánium hullámvasat, mellyel a kifinomult hollywoodi hullámoktól a lazább, hippis viseletig bármilyen trendet – így persze a rakoncátlan hullámot is – pillanatok alatt elkészíthetsz.

Szóljon az idei tavasz a lazaságról! Próbáld ki Te is, töltsd fel az eredményt az Instádra és jelölj meg minket is, hogy mi is megoszthassuk!

Nem ez a Te stílusod? IDE kattintva körülnézhetsz további BaByliss hajsütővasaink között is.