A TOP 3 hajformázó, amit nem hagyhatsz ott a webshopunkban!

Akár egyenes tincseidből szeretnél romantikus hullámokat varázsolni, akár néha kezelhetetlennek tűnő göndör fürtjeidet tennéd elegáns egyenessé, a hajformázás sosem egyszerű feladat. Nőként mindig vágyunk a változásra, az elfoglalt életvitelünkbe és a rohanós reggelekbe mégis nehezen fér bele az órákig tartó bíbelődés. Éppen ezért most összeszedtük a három legnagyobb kedvenc praktikus hajformázót, amik gyerekjátékká teszik a készülődést!

A TOP 3 hajformázó, amit nem hagyhatsz ott a webshopunkban!

BaByliss Curl Styler Luxe

Ha csak egyetlen hajgöndörítőt szerzel be, ez legyen az! A BaByliss forradalmi újdonsága, a C112E a levegő és a hő tökéletes ötvözetével készít tartós, göndör fürtöket. Belül a fűtött kerámia lapok simítják a hajat, míg a nagy külső felület hideg levegőt fúj, azonnal fixálva a hullámosságot. Ha a hajad eddig gyorsan kidobta a hullámokat vagy szenvedtél a bonyolult hajgöndörítőkkel, akkor ezt Te is imádni fogod!

BaByliss Steam Shine Styler gőzölős hajvasaló és göndöritő 2 in 1

Neked van már gőzölős hajvasalód? Ha nincs, biztosan Te is hallottál már róluk, esetleg fontolgatod is egy beszerzését, a hype pedig nem véletlen: ezek a hajvasalók olyan speciális technológiával készültek, melyek nemcsak, hogy nem károsítják, de még ápolják is a hajat egyenesítés közben, ugyanis a gőz segítségével értékes hatóanyagokat juttatnak be és zárnak be a haj szerkezetébe. Ha eleged van a szálkás, töredezett végeredményből, de szeretnéd gyorsan és tartósan rendbe szedni még a legrakoncátlanabb tincseidet is, akkor Neked is szükséged van egyre.

A BaByliss ST496E készülékével ráadásul az egyenesítés mellett göndöríthetsz is, így megspórolhatsz egy külön vásárlást.

BaByliss Hydro-Fusion forgókefés plazmaionos hajformázó

Tudtad, hogy most újra hódít a ’90-es évek beszárított, nagy volumenű frizurája? Szerencsére ehhez már a fodrász szalonig sem kell elmenned: elég egy forgókefés hajformázó és otthon is könnyedén elkészítheted a népszerű, elegáns frizurát, ráadásul egy lépésben tudhatod le a körkefés beszárítást és a hajformázást.


A BaByliss Hydro-Fusion készülékeinek titka, hogy a hajadat már a szárítás és a formázás közben is ápolják és hidratálják. A Hydro-Fusion 700W-os forgókefés plazmaionos hajformázó a legkorszerűbb plazmaionos technológiát alkalmazza. Hogyan is lesz mindebből hidratált, könnyen kezelhető haj? A technológia nedvesség-kiegyensúlyozó kettős ionrendszert használ, mely a pozitív és a negatív ionok kombinációjával dolgozik a hajad táplálásán és kisimításán.


Ha valaha is küzdöttél már rakoncátlan tincsekkel, ha láttad már a hajad túlzottan szálkásnak, fénytelennek, ha a mindennapi hajformázást nyűgnek éled meg és szinte már ehhez igazítod a programjaidat, akkor nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy ez a Te életed is megváltoztatja majd!

Köszönjük a figyelmed! ITT megtekintheted további BaByliss hajformázóinkat is!