A hajformázás új géniusza! Elképesztő eredmény, ami után Te is máshogy érzel majd a hajad iránt

Pontosan tudjuk, hogy nap mint nap mennyi időt, türelmet és energiát igényel a hajunk karbantartása. Úgy döntöttünk, ez ellen itt az ideje tennünk valamit! Így született meg a legújabb Hydro Fusion termékcsaládunk, mely a két legnagyobb haj problémát hivatott megoldani – mint a szálkásodást és a rakoncátlanságot.

A hajformázás új géniusza! Elképesztő eredmény, ami után Te is máshogy érzel majd a hajad iránt

Engedd meg, hogy bemutassuk a legújabb BaByliss termékinnovációt!

A BaByliss Hydro-Fusion plazmaionos hajszárítót és a
Hydro-Fusion forgókefés plazmaionos hajformázót!

Akár sima, akár szálkásodásra hajlamos, természetesen göndör, nehezen megszelídíthető vagy egyszerűen minden próbálkozásodnak ellenálló, makacs fürtökkel rendelkezel, a hajformázás sokszor lehetetlen csatának tűnik, főleg, úgy ha nincs egy profi az oldaladon. S bár szívünk szerint mindennap „frissen a szalonból” hajjal tündökölnénk, - ugyanakkor mégsem szeretnénk folyamatosan erre beruházni- , mindezt szem előtt tartottuk, amikor mérnökeinkkel karöltve megalkottuk ezt a kategóriájában első technológiát.

Az álomhajad többé nem csak álom lesz!

Miben más a Hydro-Fusion termékcsalád?

A Hydro-Fusion készülékek titka a meglévő BaByliss szakértelem és a fizika törvényeinek házasságában rejlik. Lényegük, hogy a hajadat már a szárítás és a formázás közben is ápolják és hidratálják – olyan puha, fényes hajat eredményezve, melyet eddig csak szalonban kaphattál meg.

A tudomány

A BaByliss Hydro-Fusion 2100W-os plazmaionos hajszárító és a Hydro-Fusion 700W-os forgókefés plazmaionos hajformázó egyaránt a legkorszerűbb plazmaionos technológiát alkalmazzák. Hogyan is lesz mindebből hidratált, könnyen kezelhető haj? A technológia nedvesség-kiegyensúlyozó kettős ionrendszert használ, mely a pozitív és a negatív ionok kombinációjával dolgozik a hajad táplálásán és kisimításán.

Nézd meg videón is, hogyan működik!


Ki használhatja?

A Hydro-Fusion termékek azért is nagy kedvenceink, mert szinte minden hajtípuson kiválóan működnek. Szeretnéd hangsúlyozni természetes, göndör fürtjeidet? A speciális plazmaáramlást segítő diffúzor gondoskodik arról, hogy megőrizd őket anélkül, hogy összekócolnád a hajad. Ha pedig az egyenes, tükörsima hajra törekszel, használd a koncentrált légáramlást biztosító professzionális keskeny szűkítő fejet.

Ez nem minden: A termékek személyre szabhatóságához két sebesség-, és három hőmérséklet-fokozat is hozzájárul. Az állítható hőmérséklet képes idomulni a Te saját hajtípusodhoz, hihetetlenül egyszerűvé téve az eszközök használatát.

Ha valaha is küzdöttél már rakoncátlan tincsekkel, ha láttad már a hajad túlzottan szálkásnak, fénytelennek, ha a mindennapi hajformázást nyűgnek éled meg és szinte már ehhez igazítod a programjaidat, akkor nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a Hydro-Fusion termékek a Te életedet is megváltoztatják majd! Itt beszerezheted őket: