6 frizura, amit a férfiak imádnak a nőkön – És néhány, amit titokban utálnak!

A férfiak vizuális típusok. Nem meglepő, hogy egy kutatás szerint 87%-uknak a haj rengeteget számít abban, mennyire találnak vonzónak egy nőt. De vajon a Te hajad a megfelelő üzenetet küldi? Egy új hajviselet a külsőd megváltoztatásának egyik legjobb módja: ha még keresed az igazit vagy csak a kedvesedet lepnéd meg egy kis megújulással, hoztunk néhány frizurát, amik bedobásával garantált lesz a siker!

6 frizura, amit a férfiak imádnak a nőkön – És néhány, amit titokban utálnak!

Beach wave, azaz a strandhullám

Nem véletlen, hogy a férfiak toplistájának első helyét a laza strandhullámok foglalják el: a loknikat automatikusan a romantikával és a játékossággal társítják. Ezt a laza, kényelmes, mégis szexi strandhullámot ugyanúgy bevetheted egy nyáresti bulira, mint a vízpartra – szuper nőies megjelenésének köszönhetően garantáltan imádni fogják a pasik!

A határozott szögegyenes

Bár néha nem vallják be, a férfiaknak néha igenis szükségük van egy határozott nőre. A vagány, szögegyenesre vasalt haj pedig épp ezt a benyomást kelti. Ügyelj azonban arra, hogy a vasalás ellenére a hajad mindig ápolt, hidratált és fényes legyen – a töredezett, fakó haj nem menő! Szerencsére ehhez is van néhány tippünk:

- 54 %Magic Hair Iron gőzölős hajvasalóMagic Hair Iron gőzölős hajvasalóHozd ki a hajadból a legjobbat a Magic Steaming Iron segítségével! A hagyományos hajvasalókkal ellentétben a Magic Steaming Iron gőzölős hajvasaló nem szárítja a hajadat, mivel a használat során magas nyomású gőzzel egyenesíti a hajat, és így a gőz azonnal körbeveszi hajszálakat, visszaadja a nedvességtartamukat és hidratálja azokat. A titok ebben rejlik, így képes ez a különleges kis készülék arra, hogy meggátolja hajszálak kiszáradását. RRP: 28 999 Ft 13 290 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBaByliss Steam Shine Styler gőzölős hajvasaló és göndörítő 2in1BaByliss Steam Shine Styler gőzölős hajvasaló és göndörítő 2in1Luxus a hajformázásban! A hajvasaló, mely egyedi élménnyé varázsol minden hajformázást! Ez a nagy teljesítményű gőzölős hajvasaló, a gőz segítségével hidratálja és védi a hajat egyenesítés közben, ezáltal könnyedén elérhető a tökéletesen egyenes és fényes haj, károsodás nélkül! A simítás mellett a különleges kialakításnak köszönhetően göndörítő funkciót is el tud látni! 45 990 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBaByliss Steam Lustre Styler gőzölős hajvasalóBaByliss Steam Lustre Styler gőzölős hajvasalóA hajvasalás még soha nem volt ilyen gyors és hatékony! A Babyliss megtalálta a módját, hogy az egyenes, vasalt frizura a lehető leggyorsabban, mégis kíméletesen elérhető legyen mindenki számára. Fontos szempont, hogy az eredményesség és az ápolás egyensúlyban legyen, ezért a Babyliss megalkotta a Steam Lustre Styler gőzölős hajvasalót Steam Powered technológiával. 69 990 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet

Messy bun: a kócos, fejtetőn összefogott konty

Talán meglepő, de a legtöbb pasi egyenesen rajong ezért a rakoncátlan hatású kontyért. Hogy mi is ennek az oka? Ez a frizura az összebújós, pizsamás, sorozatnézős estéket juttatja az eszükbe, ráadásul úgy tűnik, mintha minden erőfeszítés nélkül néznél ki ennyire jól. Azért mi nők tudjuk, hogy ez nem ilyen egyszerű, de a megfelelő eszközök használatával Te is elérheted az „épp csak összedobtam” hatást!

Magic Hair Ties Hajgumi FuchsiaMagic Hair Ties Hajgumi FuchsiaHajgumi, ami nem töri a hajat! Ismerős az a szituáció, mikor szépen kisimítod a hajad, aztán felkötöd copfba, és mikor újra kibontod, egyértelműen látszik, hogy hol volt a hajgumi? Ez nemcsak idegesítő, de a hajszálaid szerkezetére nézve káros is! A túl szorosan összefogott, hagyományos hajgumival rögzített haj sokkal gyorsabban töredezik, mint a Magic Hair Ties segítségével felkötött frizura. RRP: 1 190 Ft 1 190 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet- 48 %Magic Hair Ties Hajgumi ÁtlátszóMagic Hair Ties Hajgumi ÁtlátszóA hajgumi, ami nem töri a hajat! Ismerős az a szituáció, mikor szépen kisimítod a hajad, aztán felkötöd copfba, és mikor újra kibontod, egyértelműen látszik, hogy hol volt a hajgumi? Ez nemcsak idegesítő, de a hajszálaid szerkezetére nézve káros is! A túl szorosan összefogott, hagyományos hajgumival rögzített haj sokkal gyorsabban töredezik, mint a Magic Hair Ties segítségével felkötött frizura. RRP: 2 290 Ft 1 190 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetAkcióMagic Hair Ties Hajgumi FeketeMagic Hair Ties Hajgumi FeketeHajgumi, ami nem töri a hajat! Ismerős az a szituáció, mikor szépen kisimítod a hajad, aztán felkötöd copfba, és mikor újra kibontod, egyértelműen látszik, hogy hol volt a hajgumi? Ez nemcsak idegesítő, de a hajszálaid szerkezetére nézve káros is! A túl szorosan összefogott, hagyományos hajgumival rögzített haj sokkal gyorsabban töredezik, mint a Magic Hair Ties segítségével felkötött frizura. RRP: 2 290 Ft 1 999 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet

Tökéletes loknik

Persze azért néha az ellenkező nem is tud díjazni némi extra erőbedobást: bár hétköznapra kicsit soknak tűnhet, ha láthatóan órákat töltöttél a loknijaid tökéletesre formálásával, hogy úgy hasson, mintha frissen a fodrásztól léptél volna ki; különleges alkalmakon nagyon büszkék lesznek Rád, ha igazi hercegnőként tündökölsz! Ha alapvetően a lazább hajviseleteket kedveled, érdemes meglepni mindenkit egy ilyen frizurával!

Extrém színek

Bár tény és való, hogy ez a hajviselet igencsak megosztó, a kicsit extrémebb stílusú férfiak a csajokon is imádják a merész, bevállalós külsőt! Ilyenkor nyáron különösen érdemes egy feltűnőbb színnel kísérletezni, amivel még a legegyszerűbb smink-szett kombinációval is kitűnsz majd a tömegből.

{product_HBT44221,product_HBT44234,product_HBT45988,product_HBT45989}

Kiegészítőkkel feldobott

Imádod a kiegészítőket? Fesztiválra készülsz a nyáron? Akkor jó hírünk van: a pasiknak is tetszik, ha így dobod fel a frizurádat! Egy ilyen hajviselet azt sugallja, hogy nem félsz önmagad lenni és imádsz szórakozni – igazi főnyeremény!

BaByliss Twist Secret - kiegészítő - NaturalBaByliss Twist Secret - kiegészítő - NaturalTwist Secret kiegészítő csomag. 2 990 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBaByliss Twist Secret - kiegészítő - FunBaByliss Twist Secret - kiegészítő - FunTwist Secret kiegészítő csomag. 2 990 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!GyorsnézetBaByliss Twist Secret - kiegészítő - LibertyBaByliss Twist Secret - kiegészítő - LibertyTwist Secret kiegészítő csomag. 3 990 Ft Értesítést kérek ha a termék újra elérhető!Gyorsnézet

Ezeket a hajviseleteket titokban ki nem állhatják

Raszta

A megkérdezett férfiak szerint a raszta hajviselet túlságosan is erőltetett, ráadásul sokszor a piszkosságra asszociálnak a vonzó hatás helyett.

Póthaj

Bár a minőségi póthaj idő- és pénzigényes, remek módja annak, hogy gyorsan szerezzünk szexi, hosszú fürtöket. Az ellenkező nem sajnos nem így gondolja: legtöbbjük egyenesen rosszul van attól, ha az illesztések helyét látják vagy tapintják a hajadban.

Szoros göndör fürtök

Csodásan néz ki egy egyébként is egzotikus hatást keltő nőn, azonban nem lesz túl vonzó, ha ezt a frizurát láthatóan mesterséges módszerekkel próbáljuk meg elérni.

Neked mi a kedvenc hajviseleted? Számít, hogy mit gondolnak róla a pasik?

Új frizurával kísérleteznél? Nézz körül ITT a Beauty.hu hajformázóinak széles kínálatában!