10 férfi elárulta, mit tartanak a legkiábrándítóbbnak a nőkön – Lehet, hogy ezeket Te is vonzónak hitted!

Elgondolkoztál már azon, hogy mit találnak a pasik ténylegesen vonzónak és mi az, ami taszítja őket? Bár mi nők elsősorban magunk miatt foglalkozunk a külsőnkkel, valljuk be, hogy szeretnénk mindent megtenni azért, hogy az ellenkező nemből is pozitív reakciókat váltsunk ki. De lehet, hogy éppen a leghétköznapibb vagy legapróbb szokásaink, viseleteink azok, amiket kiábrándítónak találnak? Hogy megismerjük, miket érdemes kerülni, most ismét férfiakat kérdeztünk – íme az ő véleményeik alapján készült toplista!

10 férfi elárulta, mit tartanak a legkiábrándítóbbnak a nőkön – Lehet, hogy ezeket Te is vonzónak hitted!

Túlzásba vitt szolárium/önbarnító

„Az rendben van, ha egy lánynak van színe, vagy épp egy nyaralás után lebarnult, de a túlzásba vitt szolitól és a narancssárga önbarnítós balesetektől kiráz a hideg! Arról nem is beszélve, hogy a szolárium egészségtelen és elég furcsa személyiségről is árulkodik az, hogy egy lány ennyi időt képes azzal tölteni, hogy egy sütőben aszalja magát…” (Áron, 31)

Beauty-tipp: ha egészséges színre vágysz, válassz inkább egy szolid barnaságot nyújtó, természetes és garantáltan foltmentes önbarnítót!


Túl sok szépészeti beavatkozás

„Mindig azt mondom a barátnőmnek, hogyha valami nagyon zavarja, csináltassa meg magán. De az igazi kacsaszáj és a ma annyira divatos egyenarc számomra egyáltalán nem szexi, nem tetszik, ha egy nőn semmi különleges nincs és felismerhetetlenre plasztikáztatja magát. A kevesebb több!” (Balázs, 29)

Rossz szemsmink

„Nincs is nevetségesebb látvány az elrontott Kleopátra-szemeknél. Nem láttam még olyat, aki jobban nézett volna ilyen erős szemsminkkel, mint nélküle. Egyszerűen nem is értem, miért erőltetik ezt a nők!” (Szabi, 24)

Beauty-tipp: ha nem vagy profi a sminkben, akkor használj inkább egy szolid, a szempillákat tökéletesen szétválasztó szempillaspirált a szemedre – a hatás biztosan nem marad el!


Célok hiánya

„Számomra a lehető legkiábrándítóbb egy nőben az, ha nincsenek céljai. Persze nem kell, hogy már huszonévesen kitalálja az egész életét, de ha nincs benne ambícó, nincs hobbija, csak pletykálkodik egész nap, akkor nem tudok egyenrangú félként nézni rá.” (Márk, 40)

Botladozás a magassarkúban

„A magassarkú csak akkor néz ki jól, ha valaki tudja is viselni! Ha nem tud benne járni, akkor inkább maradjon a lapos talpú cipőknél... ugyanígy kiakasztanak a nagymamám terítőire emlékeztető leplek és az alkatuknak nem megfelelő, túl szűk ruhák is. Kérlek, ne!” (Feri, 34)

Szőrös hónalj

„Szerintem az alapigényesség része, hogy egy nő pólója alól ne kandikáljon ki a szőrös hónalja. A standon is elég sok ilyet látni, ami számomra hihetetlenül kiábrándító.” (László, 38)

Beauty-tipp: jön a nyár, szőrtelenítésre fel! Szerencsére már számos különböző módszer között válogathatsz.


Az „50-es évek külső”

„Nevetségesen hosszú körmök, öreglány-parfüm, seprű-szerű műszempilla, magas derekú nadrágok… Lehet, hogy én maradtam le valamiről, de számomra elég furcsa, mennyit látni ezekből nap mint nap az utcán.” (Dávid, 45)

Túlretusált fotók

„Próbálkoztam az online ismerkedéssel, de amit tapasztaltam, az több volt, mint hihetetlen. Lányok, semmi értelme felismerhetetlenné szerkeszteni magatokat különböző applikációkkal, ha utána a való életben meg sem ismernek! Ezzel minket és magatokat csak átveritek.” (Bálint, 30)

Erős parfüm

„Miért hiszik azt a lányok, hogy szexibbek lesznek, ha magukra borítják az egész parfümös dobozukat?! Volt, hogy randira vittem valakit, de még az asztal másik végéről is csak a borzalmasan erős parfümjét éreztem, így semmi másra nem tudtam figyelni. A másik, amit nagyon furcsának találok, ha egy lányon olyan parfüm van, ami egyáltalán nem illik hozzá, inkább csak divatból hordja.” (Krisztián, 27)

Beauty-tipp: a trendek követése helyett találd meg inkább a saját, rád jellemző illatot!Nézz körül a Beauty.hu-n, ahol Te is garantáltan megtalálsz mindent az ízléses és stílusos, igazán vonzó megjelenéshez!