Solanie Hydra Base szett

SO10022
raktáron
11 999 Ft

Készíts tökéletes sminkalapot, vagy egyszerűen maximalizáld bőröd hidratációját a Solanie Hydra Base csomagjával. Függetlenül attól, hogy sminkelés előtt, vagy egyszerűen csak bőröd nedvességpótlásához használod az eredmény mindig ugyan az lesz: selymesen sima, egységes bőr!

  • Részletes leírás
  • Értékelés
  • További információ
  • Márkáról

Készíts tökéletes sminkalapot és hidratálj felsőfokon a Solanie megújult Hydra base csomagjával, mellyel a tonizálástól az alapos hidratálásig egy csapásra mindent megvalósíthatsz.

A sminktermékek felvitele előtt egy alapos tisztítást követően szükséges a bőr pH értékét visszaállítani, legsikeresebb tonikunk segít ebben.

Amely azonnal frissíti, nyugtatja és puhítja az arcbőrt és egyből megkezdi annak hidratációjának fokozását.  
A sejtek értékes hidratációval történő feltöltéséhez a hidratáló szérumot használd, akár mindennap reggel és este is.
Ezt fokozhatod a liposzómába zárt A-, E-, C vitamint tartalmazó hidratálókrémmel, amely mélyrétegi felszívódásával biztosítja a bőr tartós vitamin ellátását.

A benne lévő biotin bőrsimító, a pentavitin és NMF-komplex pedig gondoskodik a bőr egész napos megfelelő hidratálásáról.
Amennyiben arcbőröd gyors és látványos segítségre szomjaz nagy segítségedre lesz a szettben található hidratáló gélmaszk, melyet pakolásként is használhatsz.

A szett tartalma:

  • SO20511 Hidratáló szérum 15ml
  • SO10102 Hidratáló arctonik 150ml
  • SO10302 Hidratáló gélmaszk 50ml
  • SO10401 Liposzómás aktív hidratáló krém

Használata: Az előzetesen letisztított bőrt reggel és este tonizálja át a Hidratáló tonikkal,  majd vigyen fel két-három cseppet a Hidratáló szérumból és egyenletesen oszlassa el.  
Befejezésül alkalmazza a Liposzómás hidratáló krémet, borsónyi mennyiséggel, finom mozdulatokkal egyenletesen oszlassa el az arcán.
Hetente 1x2 használja pakolásként a Hidratáló gélmaszkot, közepesen vastagon kenje fel, majd 10-15 perc után mossa le és az arcát törölje szárazra.

Solanie Hydra Base csomag vásárlásakor + ajándék törölközővel lepjük meg!

Az értékeléshez, be kell jelentkeznie!
Solanie Professional Cosmetics

Professzionális kozmetikai márka.
" kozmetikusok választása"

Fokozott figyelmet igényelnek azok a kozmetikai kezelések is melyeknél a fényvédelem minden esetben kötelező. A mechanikai, vagy kémiai hámlasztó, mikrodermabráziós, a tűs mezoterápiás kezelések, a gyantás szőrtelenítés, vagy pusztán egy intenzív bőrtisztítás is oly mértékben sérti meg a hám szerkezetét, hogy a bőr immunitásának felborulásával az UV fény elleni védelem csökken. Annak elmulasztásával a bőr hiperpigmentálódhat és a később kialakuló pigmentfoltokat szinte lehetetlen lesz a bőrről eltávolítani.

Hatóanyag:
Allantoin,
Aloe Vera lé,
Biotin,
Ginkgo Biloba kivonat,
Hialuronsav,
Nátrium-laktát (NMF),
Panthenol,
Pentavitin,
Tejsav
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Funkció:
Feszesítés,
Hidratálás
Szélesség:
15.2 cm
Magasság:
15.7 cm
  • További információ
Hatóanyag:
Allantoin,
Aloe Vera lé,
Biotin,
Ginkgo Biloba kivonat,
Hialuronsav,
Nátrium-laktát (NMF),
Panthenol,
Pentavitin,
Tejsav
Ajánlott bőrtípus:
Minden bőrtípus
Funkció:
Feszesítés,
Hidratálás
Szélesség:
15.2 cm
Magasság:
15.7 cm